Ana Sayfa | Bilgilerim | Üye Ol | Aktif Konular | Üyeler | Arama | SSS
Kullanici Adi:
Sifre:
Beni Hatirla
Forgot your Sifre ?

Bütün Forumlar
 Inside Eve
 Genel
 eve online neden turkıyede daha fazla tanınmıyor
 Yeni Konu  Konuya Cevap Yaz
 Yazdır
Konuyu Açan  Konu Next Topic  

ottomans
Starting Member

Turkey
3 Posts

Posted - 05 Ocak 2008 :  10:14:07  Show Profile  Click to see ottomans's MSN Messenger address  Reply with Quote
uzun bır aradan sonra tekrar oyuna gırmeye fırsat buldum :) 1 ay medenıyetden uzak kalmıstım.umarım hepınız cok ıyısınızdır.11 gün sonra temeli aranızdayım :)) sız degerlı kardeslerıme bır onerım olacakdı turkıyede bu games dergısıne neden eve online tanıtımı yapmıyoruz ? belkı ozaman turkıyede daha fazla katılım olur oyuna ?games dergısıne maıl yazabılırız ve eve turk'u daha cok tanıtılabılır.oyuna katılım artar.emınım bu oyunu bılmıyem cok kısı vardır turkıyede.im bılır belkı bır gun turan bırlıgını kurabılırız.

sevgıyle kalın ottomans proud

Creed
Administrator

Turkey
16 Posts

Posted - 02 Mart 2008 :  09:21:22  Show Profile  Reply with Quote
bu oyun salt vur kır dök cift tikla üstüne olmadigi icin.. ee zor tabi 0 dan uzay gemisi kullanamyi ögrenip sonradan bi ton işle urasip.. pvp yapiim derken bütün kazancini kaybedebilio olmak.. herkesin bi tarafini yemio böle bişi :p onlar gitsinler cift tiklasinlar ayni "monster" a sonrada gelip ben kral pvp ciyimd erler ya bi de.. :p

Never Forget...
Go to Top of Page

wampelt
Starting Member

Turkey
2 Posts

Posted - 12 Nisan 2010 :  21:42:33  Show Profile  Click to see wampelt's MSN Messenger address  Reply with Quote
turkıyede oyunun oynanmama sebebının en basında dil geliyor. sonrasında oyunun oynanmasındaki zorluk geliyor. e zor tabi pilot olmak :P herkez kaldıramaz bu oyunu :)
Go to Top of Page
   Konu Next Topic  
 Yeni Konu  Konuya Cevap Yaz
 Yazdır
Jump To:
eveturk.com, Eve-Online Türk Topluluğu © (R) EveTurk Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000